JEDEM, DAKLE MRŠAVIM

Michel Montignac

Opseg: 288 str.
Uvez: meki, 16x24 cm
Maloprodajna cijena:160,00 kn; kod Nakladnika niža

Nakon brojnih svjetskih i deset hrvatskih izdanja , knjiga Jedem, dakle mršavim s pravom je postala klasičnim priručnikom za mršavljenje, a Montignacova metoda putokazom suvremene nutricionistike.
Hrvati, kao uostalom i drugi Europljani, istinski su prigrlili Montignacovu metodu zdravog mršavljenja koju podržavaju i liječnici, a teorije o glikemičnom indeksu namirnica postale su sastavnim dijelom mnogih suvremenih dijeta. Gotovo da i nema društva u kojem nećete susresti nekoga tko je uz pomoć te metode postigao dugo željeni cilj.
Montignacovu metodu podržavaju, preporučuju i citiraju domaći i inozemni nutricionisti te liječnički krugovi jer nije štetna po zdravlje niti i na koji način neugodna, a istodobno je nadasve učinkovita. Njen temelj nije smanjivanje količine hrane (dakle, gladovanje, što je višestruko štetno), nego uspostava ravnoteže među namirnicama, kojom se obnavlja pravilan rad organizma.
Korak po korak autor objašnjava načela metode prema kojima sami možete oblikovati svakodnevnu prehranu, smanjiti tjelesnu težinu i, što je još važnije, trajno je održati. Velika većina namirnica na koje smo navikli mi u Hrvatskoj savršeno se uklapa u tu metodu.
Autor također komentira iskustva svog nutricionističkog pristupa koji se uspješno primjenjuje već više od 20 godina, rezultate primjene i provjere u praksi kao i rezultate najnovijih istraživanja. Posebno ističe učinkovitost metode u sprječavanju ili ublažavanju tegoba što ih donose neke bolesti i stanja: bolesti srca i krvožilnog sustava, šećerna bolest, rak, proširene vene, adolescencija, trudnoća, menopauza, starost...
Pridružite se mnogobrojnim Hrvatima koji već cijelo desetljeće uživaju plodove novoga režima prehrane, izgledaju bolje i osjećaju se bolje.
 

nazad