KAKO MRŠAVJETI UZ POSLOVNE RUČKOVE

Michel Montignac

Opseg: 232 str.
Uvez: meki, 16x24 cm
Maloprodajna cijena:160,00 kn; kod Nakladnika niža

Michel Montignac svoje je bogato profesionalno iskustvo, kao i ono osobno – opterećeno obiteljski naslijeđenom sklonošću debljanju – pretočio u niz knjiga koje na pristupačan način objašnjavaju Montignacovu metodu mršavljenja i očuvanja poželjne tjelesne mase. Ova je knjiga prva u nizu knjiga čije su ukupne naklade u svijetu premašile 25 milijuna prodanih primjeraka.
Namijenjena je ponajprije ljudima iz poslovnog svijeta koji žele očuvati vitalnost i vitkost ne odričući se pritom kulinarskih užitaka.
Kako mršavjeti uz poslovne ručkove pouzdan je savjetnik kako smršavjeti, a odlaziti na polovne ručkove, večere i domjenke, kako uz takav način života održati željenu tjelesnu težinu i kako dosegnuti vrhunac tjelesnog i duševnog boljitka.
Dovoljno je naučiti pravilno birati namirnice i usvojiti zdrave prehrambene navike, a oni se, prema Montignacovoj metodi, ne temelje na brojanju kalorija, niti na isključivanju ugljikohidrata, niti općenito na odricanju. Tako vino, čokolada, gusja jetra – da spomenemo samo neke delicije – nisu samo dopuštene, nego u umjerenim količinama i poželjne!
Montignacovu metodu priznali su prvo liječnički krugovi Francuskoj, a zatim i liječnici u drugim zemljama, uključujući Hrvatsku. Prihvatili su je diljem svijeta mnogi uspješni i slavni kao i oni koji to žele postati.
O učinkovitosti metode najbolje govore svjedoci, a oni su svuda oko nas. O njoj govore milijunske naklade Montignacovih knjiga i brojne “nove” dijete koje zapravo jedva primjetno modificiraju Montignacove postavke.
 

nazad